20 favoritter fra COPENHAGEN FASHION WEEK AW22

Moden til det kommende efterår handler om teksturer. Kogt uld, lammeskind, skinnende nylon, plissé, pailletter og læg – og endda en blanding af dem alle sammen. Pasformen er enten meget kropsbevidste eller overdimensionerede og kokon-agtige. Og til både mænd og kvinder er der snesevis af nye måder at bære et jakkesæt på. Dossiers moderedaktion har udvalgt sine favoritter fra den netop afviklede modeuge i København.

Mark Kenly Domino Tan

Mark Kenly Domino Tan

Designers Nest

Soulland

Wood Wood

Iso.Poetism by Tobias Birk Nielsen

Iso.Poetism by Tobias Birk Nielsen

Henrik Vibskov

Henrik Vibskov

A. Roege Hove

Martin Asbjørn

Martin Asbjørn

Martin Asbjørn

Rabens Saloner

Rabens Saloner

Tomorrow Denim

Samsoe Samsoe

Ganni

Day

(di)vision