DOSSIER NR. 23

I Dossier nr. 23 bringer vi interview med Nikolaj Coster-Waldau, Kadeau med Mikkel Hansen og Katrine Engberg, Jens Lundgren, Benjamin Hav, Thomas Frank, Sargun Oshana og mange flere ...

Hovedpersonerne i hele denne 23. udgave af Dossier er alle udvalgt for deres handlekraft i en krisetid. De handler, og de finder løsninger, og de udviser ’samfundssind’ med deres handlinger. De handler og finder løsninger, der i større eller mindre grad kommer flere end dem selv til gavn. Udgaven er nærmere bestemt dedikeret til fortællinger om mennesker, hvis professionelle liv er blevet sat på spidsen: De er udfordret mere end sædvanligt og skal enten genopfinde sig selv, som menneske eller fællesskab, eller træde i karakter, efter at en krise eller andre særlige omstændigheder har ramt dem selv, deres brancher eller verden. Det kan handle om strukturelle kriser – som klimaforandringer eller en pandemi – og det kan handle om kriser eller udfordringer af mere personlig karakter – et større karrierevalg eller efterdønningerne af et antiklimaks eller en konkurs. Det kan også handle om et sammensurium af det hele.

Dossier handler om dem, der gik forrest for at finde løsninger for dem selv og for andre i deres helt personlige udgaver af skæbneåret 2020. God fornøjelse!

Kadeau med Mikkel Hansen og Katrine Engberg om at gå konkurs – og genrejse livsværket

Nikolaj Coster-Waldau om at bruge sit navn, og sig selv, i gode sagers tjeneste

Mød Benjamin Hav, Fatima AlZahra’a Alatraktchi og Knud Brix på deres hjemmekontorer

Thomas Frank om at misse matchbolde, men bevare troen på sit lederskab

Køb det nye Dossier i sampak med ELLE i udvalgte supermarkeder og kiosker i hele Danmark.

Bliv abonnement på Dossier her.