DOSSIER NR. 24

I Dossier nr. 24 bringer vi interview med Farshad Farzankia og Oliver Kesi, Jakob Ellemann-Jensen, Niels Brandt og Caspar Eric, Christian Eriksen, Helle Thorning-Schmidt, Naiha Khiljee, Carsten Bjørnlund, Bjarke Ingels, Marchen Neel Gjertsen, Mathias Mentze og Alexander Ottenstein, Simon Bennebjerg, Anika Madsen, Sam Handy, Søren Rose, Eva L. Scheller, Rasmus Falk, Katrine Veje og Kasper Nielsen.

Hvorfor skulle Middelfart G&BK’s årgang 1991-92 dog være interessant for andre end spillerne selv og selvfølgelig de altid applauderende forældre og bedsteforældre på sidelinjen? Hvorfor er historien om det vestfynske fodboldkuld relevant selv for dem, der ikke går op i sport? Fordi fortællingen handler om en helt enestående samling af talent: Middelfart-spillerne er nu blevet voksne, og det lille hold i den lille klub kan indtil videre noterer sig for sammenlagt over 230 A-landskampe fordelt på Christian Eriksen, Rasmus Falk og Katrine Veje (som dengang spillede med drengene). Hvordan har det kunnet lade sig gøre? Var det trænerne, klubkulturen, drikkevandet, forældrene, tilfældigheder eller noget helt sjette, der gjorde udfaldet? Hovedpersonerne giver deres bud på en forklaring i Dossier nummer 24.

Dossier har som altid fokus på talent – talent i alle brancher og i mange forskellige udgaver. Og på både hvordan man udvikler det, og hvad man bruger det til. Velkommen til en ny udgave af Dossier.

Foto Oliver Knauer

Niels Brandt og Caspar Eric om deres sideprojekt med at indlæse Michael Strunge-digte.

Foto Rasmus Weng Karlsen

Farshad Farzankia om inspiration og piratfilmmarkedet i Teheran, boksning i Gilleleje, og musikken fra sit liv. Bonus: Kesi i samtale med Farzankia.

Jakob Ellemann-Jensen om lederskab.

Christian Eriksen, Katrine Veje og Rasmus Falk om miraklet i Middelfart.

Køb det nye Dossier i udvalgte butikker, supermarkeder og kiosker i hele Danmark.

Se den fulde forhandlerliste her.